Kyselina fulvová je spolu s kyselinou huminovou a huminem jednou ze tří složek humusu a je považována za velký přírodní transportér. Účinek kyseliny fulvové na půdu, rostliny, trávy a plodiny je znám již dlouho, ale kyselina fulvová má také pozitivní účinky na zdraví lidí a zvířat. Kyselina fulvová se hojně využívá jako detoxikační prostředek. Biochemická struktura huminových sloučenin se skládá ze složitých skupin molekul. Kyselina fulvová se vyrábí několikaměsíčním přírodním fermentačním procesem bez použití ohřevu nebo chemických látek. Tento fermentační proces očišťuje fulvin od minerálů a kovů, které se na fulvin přirozeně vážou. Průhledná a zlatožlutá barva tekutiny svědčí o její čistotě. Kyselina fulvová chutná neutrálně a lze ji snadno smíchat s vodou nebo ovocnou šťávou.
Kyselina fulvová je tělem snadno snášena. Podporuje vstřebávání doplňků stravy a pomáhá odstraňovat těžké kovy a další nežádoucí částice a sloučeniny.
Doporučené dávkování:
Užívejte po dobu 21 dnů: 30 ml zředěných v tekutině 3x denně, hodinu před jídlem nebo po jídle. Po 10 dnech odpočinku pokračujte v kúře 21 dní 3 x denně 10 ml.
Nebo v případě potřeby prostřednictvím pomalejšího příjmu: Užívání po dobu 30 dnů: první týden 3 x denně 10 ml zředěných v tekutině, jednu hodinu před nebo po jídle. Druhý týden 3 x denně 20 ml. Třetí a čtvrtý týden 3 x denně 30 ml. Po 14 dnech odpočinku pokračujte v léčbě po dobu 30 dnů 3 x denně 10 ml.
Složení:
Kyselina fulvová (6%), upravená dešťová voda.
Veganský
EAN kód 8717677965823
Země původu: Amerika
Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Doplněk stravy.
Množství: 1000 ml
Výrobce: Mattisson Healthcare B.V., Middenweg 16, 3401 MB IJsselstein, Nizozemsko, BIO cert. NL-BIO-01.
Skladování: Uchovávejte v chladu, suchu, uzavřené. Při teplotách 15-30°C.
Minimální trvanlivost do konce: (viz. obal).
Distributor: Vitamins Cosmetics s.r.o., Krakovská 22, Praha 1, 11000.Tel: 296 230 202, www.001shop.cz.
Zdravotní tvrzení pouze pro odbornou věřejnost - tyto zdravotní tvrzení nekopírujte na vaše webové stránky:
Mattisson Fermentovaná kyselina fulvová - 1000 ml
Fermentovaná kyselina fulvová je přírodní látka získávaná z organických materiálů, jako jsou hnijící rostliny, rašelina nebo humusové vrstvy půdy. Má několik potenciálních zdravotních výhod:
- Podpora vstřebávání živin: Kyselina fulvová může pomoci zlepšit vstřebávání živin, jako jsou minerály a stopové prvky, v trávicím traktu. Tím podporuje efektivní využití živin v těle.
- Antioxidanty: Obsahuje antioxidanty, které mohou pomoci chránit buňky před poškozením volnými radikály, což může napomoci snížení rizika chronických onemocnění a stárnutí.
- Podpora imunitního systému: Některé studie naznačují, že kyselina fulvová může podporovat imunitní systém tím, že stimuluje produkci bílých krvinek a zlepšuje odolnost vůči infekcím.
- Detoxikace: Může pomoct tělu vylučovat toxiny a těžké kovy tím, že pomáhá odstraňovat škodlivé látky z těla.
- Zánětlivé účinky: Některé výzkumy ukazují, že kyselina fulvová může mít protizánětlivé účinky, což může být prospěšné pro lidi s onemocněními spojenými se zánětem.
Je však důležité poznamenat, že výzkum o zdravotních účincích kyseliny fulvové je stále v raných stadiích, a proto není dosud zcela jasné, jak přesně působí a jaké má dlouhodobé účinky. Před zahájením užívání doplňku obsahujícího fermentovanou kyselinu fulvovou byste měli konzultovat s lékařem nebo odborníkem na výživu, zejména pokud máte zdravotní problémy nebo užíváte léky.
Podobné zboží
Mohlo by Vás zajímat